Το EndWarts PEN σε παιδιά κάτω των 4 ετών | Endwarts.com | Endwarts.com

Το EndWarts PEN σε παιδιά κάτω των 4 ετών

nailpen_3

Το EndWarts PEN είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τις μυρμηγκιές, την οποία μπορεί να χρησιμοποιεί ολόκληρη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Να συμβουλεύεστε πάντα τον παθολόγο ή τον παιδίατρό σας προτού χορηγήσετε τη θεραπεία σε παιδί κάτω των 4 ετών, καθώς μερικές φορές οι μυρμηγκιές συγχέονται με άλλες συχνές ιογενείς λοιμώξεις, όπως για παράδειγμα με την τέρμινθο.

Η θεραπεία σε παιδιά θα πρέπει να εφαρμόζεται πάντοτε από ενήλικα, καθώς το διάλυμα EndWarts είναι διαβρωτικό και ο χειρισμός του απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Ακολουθήστε τις οδηγίες προσεκτικά και αποφύγετε την εφαρμογή του διαλύματος στο δέρμα της περιβάλλουσας περιοχής. Όταν το EndWarts PEN χρησιμοποιείται σωστά, δεν προκαλεί πόνο στο παιδί. Μπορείτε να κατεβάσετε τις πλήρεις οδηγίες χρήσης εδώ.

Οδηγίες χρήσης

Τα μικρά παιδιά έχουν απαλό, λεπτό δέρμα. Συνεπώς, είναι σημαντικό να προσαρμόζετε τη δόση του EndWarts PEN σε παιδιά κάτω των 4 ετών πιέζοντας την άκρη της πένας πάνω στη μυρμηγκιά μόνο μία φορά και μειώνοντας τη συχνότητα εφαρμογής της θεραπείας.

nailpen_3 1. Αφαιρέστε το καπάκι ασφαλείας για παιδιά.

nailpen_4_b 2. Πιέστε ελαφρά την άκρη της πένας πάνω στη μυρμηγκιά μία φορά για ένα δευτερόλεπτο.

Αυτό ήταν! Εφαρμόστε λιγότερο συχνά απ' ό,τι ενδείκνυται στους ενήλικες, για παράδειγμα κάθε δύο ή τρεις εβδομάδες, μέχρι να εξαφανιστεί η μυρμηγκιά.

Το φορμικό οξύ που περιέχεται στο EndWarts PEN διεισδύει αμέσως στο δέρμα, επομένως εάν το παιδί συνηθίζει να πιπιλάει το δάκτυλο όπου βρίσκεται η μυρμηγκιά, μπορείτε να ξεπλύνετε τα χέρια του αμέσως μετά την εφαρμογή. 

Εάν η θεραπεία προκαλέσει αίσθημα καψίματος ή τσούξιμο, ξεπλύνετε τη μυρμηγκιά με νερό.  Έχει ήδη απορροφήσει το διάλυμα EndWarts PEN. 

Οι μυρμηγκιές στα παιδιά συνήθως απαλείφονται μετά από 2-3 θεραπείες. 

Να φυλάσσετε πάντα την πένα σε μέρος που δεν το βλέπουν και δεν το φτάνουν τα παιδιά!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΡΜΗΚΙΑ;

Οι μυρμηκιές είναι μικρά εξογκώματα στο δέρμα που προκαλούνται από έναν ιό (HPV, human papilloma virus)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ENDWARTS;

Το EndWarts είναι ένα νέο αποτελεσματικό διάλυμα για τοπική χρήση, ώστε να αντιμετωπίζετε μόνοι σας τις μυρμηκιές από τα χέρια, τα πόδια και το σώμα.

Διαβάστε περισσότερα

EndWarts ORIGINAL, EndWarts PEN

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.

EndWarts ORIGINAL EndWarts PEN

Mylan

Αφήνετε το Endwarts.Gr

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Συνέχεια", αφήνετε αυτόν τον ιστότοπο θυγατρικών της Mylan για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπο τρίτων που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενό του.