Θεραπεία των μυρμηγκιών με το EndWarts PEN | Endwarts.com | Endwarts.com

Αποτελεσματική θεραπεία των μυρμηγκιών με το EndWarts PEN

Endwarts_PEN

Η καταπολέμηση των μυρμηγκιών, πελματιαίων ή μη, με το EndWarts PEN γίνεται εύκολη υπόθεση –η εφαρμογή του διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα μία φορά την εβδομάδα. Το EndWarts PEN περιέχει ισχυρό διάλυμα φορμικού οξέος σε μια εύχρηστη πένα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη. 

Η εύχρηστη πένα διαθέτει τριγωνική λαβή που διασφαλίζει σταθερή εφαρμογή, και μοναδικό άκρο που χορηγεί αυτόματα τη σωστή δόση στη μυρμηγκιά. Καθώς το φορμικό οξύ απορροφάται απευθείας από τη μυρμηγκιά, μπορείτε να φορέσετε κάλτσες ή να κάνετε μπάνιο αμέσως μετά την εφαρμογή του.  

Το EndWarts PEN, όταν χρησιμοποιείται σωστά, δεν προκαλεί ουλές ή λοιμώξεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το EndWarts PEN

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να αφαιρέσετε τις μυρμηγκιές:

nailpen_31. Αφαιρέστε το καπάκι ασφαλείας για παιδιά.

nailpen_4_b2. Πιέστε την άκρη της πένας ελαφρά πάνω στη μυρμηγκιά για ένα δευτερόλεπτο και επαναλάβετε μία φορά.

Εφαρμόστε τακτικά μία φορά την εβδομάδα έως ότου η μυρμηγκιά εξαφανιστεί εντελώς.

Να φυλάσσετε πάντα την πένα σε μέρος που δεν το βλέπουν και δεν το φτάνουν τα παιδιά!

Το EndWarts PEN μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χέρια, τα πόδια, τους αγκώνες και τα γόνατα

bodyparts

Αυτή η εικόνα δείχνει σε ποια μέρη του σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί το EndWarts PEN.

Το EndWarts PEN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των μυρμηγκιών στα χέρια, τα πόδια, τους αγκώνες και τα γόνατα. Το διάλυμα φορμικού οξέος αποξηραίνει τη μυρμηγκιά από τις ρίζες της, με αποτέλεσμα την απόρριψή της από τον οργανισμό. Οι μυρμηγκιές εξαφανίζονται συνήθως μετά από 4-5 θεραπείες . 

Αποφύγετε την εφαρμογή του διαλύματος στο δέρμα της περιβάλλουσας περιοχής, καθώς το φορμικό οξύ είναι διαβρωτικό και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο υγιές δέρμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν η θεραπεία εφαρμόζεται σε λεπτό δέρμα, για παράδειγμα σε παιδικό δέρμα ή στο πάνω μέρος της παλάμης.

Το EndWarts PEN είναι κατάλληλο για τη θεραπεία μικρών παιδιών

Το EndWarts PEN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ολόκληρης της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Είναι εύκολο στη χρήση και ανώδυνο όταν χρησιμοποιείται σωστά. Καθώς το διάλυμα στεγνώνει αμέσως, το παιδί σας μπορεί να φορέσει κάλτσες, να συνεχίσει το παιχνίδι του ή ακόμη να κάνει μπάνιο ή να κολυμπήσει αμέσως μετά την εφαρμογή. Η θεραπεία καθαυτή δεν προκαλεί καθόλου άγχος και δεν απαιτεί τη διακοπή των δικών σας δραστηριοτήτων ή των δραστηριοτήτων του παιδιού σας.

Θεραπεία παιδιών κάτω των 4 ετών

Το EndWarts PEN μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά κάτω των 4 ετών, αφού πρώτα συμβουλευτείτε τον παθολόγο ή τον παιδίατρό σας.  Σε περίπτωση χρήσης σε παιδιά, είναι σημαντικό να μειώνεται η δόση. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη θεραπεία παιδιών κάτω των 4 ετών.

Θεραπεία ατόμων με διαβήτη

Οι διαβητικοί πρέπει να χρησιμοποιούν το EndWarts PEN μόνο σε μυρμηγκιές που βρίσκονται σε υγιές δέρμα (άθικτο και ανεπηρέαστο από τη διαβητική νόσο) και με ιδιαίτερη προσοχή. Να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό/νοσηλευτή σας ή έναν ειδικό στη φροντίδα των ποδιών, εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Περισσότερα για το EndWarts PEN

Χρησιμοποιείτε το EndWarts PEN μόνο μία φορά την εβδομάδα μέχρι να εξαφανιστεί η μυρμηγκιά. Μπορείτε να εφαρμόσετε τη θεραπεία σε πολλές μυρμηγκιές ταυτόχρονα. Το περιεχόμενο της πένας επαρκεί για περίπου 30 εφαρμογές. Καθώς δεν μπορούν να επιβιώσουν ιοί στο διάλυμα, η ίδια πένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικά μέλη της οικογένειας. Ωστόσο, εάν έχετε δύο ή περισσότερες μυρμηγκιές που χρειάζονται θεραπεία, δεν έχει νόημα να μοιράζεστε την πένα με άλλους.

Φυλάξτε το EndWarts PEN καλύπτοντάς το με το καπάκι ασφαλείας για παιδιά και τοποθετώντας το με την άκρη προς τα κάτω ώστε να μην ξεραθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις οδηγίες χρήσης εδώ.

Να φυλάσσετε πάντα την πένα σε μέρος που δεν το βλέπουν και δεν το φτάνουν τα παιδιά


Bhat et al., International Journal of Dermatology 2001, 40, 415±419.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΡΜΗΚΙΑ;

Οι μυρμηκιές είναι μικρά εξογκώματα στο δέρμα που προκαλούνται από έναν ιό (HPV, human papilloma virus)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ENDWARTS;

Το EndWarts είναι ένα νέο αποτελεσματικό διάλυμα για τοπική χρήση, ώστε να αντιμετωπίζετε μόνοι σας τις μυρμηκιές από τα χέρια, τα πόδια και το σώμα.

Διαβάστε περισσότερα

EndWarts ORIGINAL, EndWarts PEN

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.

EndWarts ORIGINAL EndWarts PEN

Mylan

Αφήνετε το Endwarts.Gr

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Συνέχεια", αφήνετε αυτόν τον ιστότοπο θυγατρικών της Mylan για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπο τρίτων που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενό του.