Οδηγίες χρήσης του EndWarts PEN | Endwarts.com | Endwarts.com

Οδηγίες χρήσης

Ο μοναδικός, εύχρηστος σχεδιασμός του EndWarts PEN διευκολύνει την καταπολέμηση των μυρμηγκιών.

Αρκεί να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα:

nailpen_3 1. Αφαιρέστε το καπάκι ασφαλείας για παιδιά.

nailpen_4_b 2. Πιέστε την άκρη της πένας ελαφρά πάνω στη μυρμηγκιά για ένα δευτερόλεπτο και επαναλάβετε μία φορά.

Αυτό ήταν! Εφαρμόστε τακτικά μία φορά την εβδομάδα έως ότου η μυρμηγκιά εξαφανιστεί εντελώς.

Η πένα διαθέτει σφουγγάρι εμποτισμένο με διάλυμα EndWarts που επαρκεί για 30 εφαρμογές. Το σφουγγάρι βρίσκεται στη μύτη της πένας και είναι σχεδιασμένο να χορηγεί αυτόματα τη σωστή δόση διαλύματος στη μυρμηγκιά. Η εργονομική τριγωνική λαβή διευκολύνει το κράτημα της πένας και διασφαλίζει την ακριβή εφαρμογή της θεραπείας.

Το EndWarts PEN μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ολόκληρη την οικογένεια, αλλά σε περίπτωση θεραπείας σε παιδιά το διάλυμα πρέπει πάντοτε να εφαρμόζεται από ενήλικα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη θεραπεία παιδιών κάτω των 4 ετών.

Να φυλάσσετε πάντα την πένα σε μέρος που δεν το βλέπουν και δεν το φτάνουν τα παιδιά.

Θεραπεία πελματιαίων μυρμηγκιών ή παλαιών/σκληρών μυρμηγκιών

Πριν από τη θεραπεία πελματιαίων μυρμηγκιών ή παλαιών ή/και σκληρών μυρμηγκιών, εμβαπτίστε την προσβληθείσα περιοχή σε ζεστό νερό μέχρι να μαλακώσει το δέρμα. Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκι για να αφαιρέσετε το δέρμα πάνω από τη μυρμηγκιά. Στην περίπτωση χονδρού δέρματος πάνω από αναπτυσσόμενες προς το εσωτερικό πελματιαίες μυρμηγκιές, αφαιρέστε προσεκτικά το σκληρό δέρμα.

Κατεβάστε τις πλήρεις οδηγίες χρήσης εδώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ακολουθήστε τις οδηγίες δοσολογίας και εφαρμογής προσεκτικά, καθώς το διάλυμα είναι διαβρωτικό.

Μην χρησιμοποιείτε το EndWarts PEN για να καταπολεμήσετε μυρμηγκιές του προσώπου ή των γεννητικών οργάνων, τέρμινθο ή άλλες δερματικές αλλοιώσεις. Οι διαβητικοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν την πένα σε υγιές δέρμα που δεν έχει προσβληθεί από τις νόσους που προκαλεί ο διαβήτης.

EndWarts PEN: Τρόπος Εφαρμογής

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ENDWARTS;

Το EndWarts είναι ένα νέο αποτελεσματικό διάλυμα για τοπική χρήση, ώστε να αντιμετωπίζετε μόνοι σας τις μυρμηκιές από τα χέρια, τα πόδια και το σώμα.

Διαβάστε περισσότερα

EndWarts ORIGINAL, EndWarts PEN

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.

EndWarts ORIGINAL EndWarts PEN

Mylan

Αφήνετε το Endwarts.Gr

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Συνέχεια", αφήνετε αυτόν τον ιστότοπο θυγατρικών της Mylan για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπο τρίτων που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενό του.