Τι είναι η μυρμηκιά; | Endwarts Greece

Συχνές Ερωτήσεις

 • Γιατί βγάζουμε μυρμηκιές;

  Οι μυρμηκιές προκαλούνται από ιούς και μπορούν να προκαλέσουν μολύνσεις. Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι ιών μυρμηκιάς. Οι μυρμηκιές αναπτύσσονται ιδιαίτερα σε ζεστά, υγρά περιβάλλοντα. Ο ιός εξαπλώνεται εύκολα σε χώρους όπως πισίνες, γυμναστήρια και μέσω της άμεσης επαφής. Κάποιοι βγάζουν μία μόνο μυρμηκιά, ενώ άλλοι περισσότερες. Δεν είναι σπάνιο ο αριθμός των μυρμηκιών να φτάνει τις 10-20. Συχνά είναι ευκολότερο να απαλλαγούμε από τις νέες μυρμηκιές παρά από αυτές που επιμένουν επί σειρά ετών.

 • Μπορεί το EndWarts να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους μυρμηκιών;

  Το EndWarts μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις μυρμηκιές των χεριών, των ποδιών και του σώματος. Το EndWarts δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μυρμηκιών των γεννητικών οργάνων ή του προσώπου. Στις μυρμηκιές σε λεπτό δέρμα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο μια ελάχιστη ποσότητα διαλύματος EndWarts.

 • Πώς δρα το EndWarts;

  Το EndWarts βοηθά τον οργανισμό να ξηράνει τις μυρμηκιές ώστε να αποβληθούν χωρίς να αφήσουν σημάδια. Το EndWarts είναι ένα άχρωμο διάλυμα που πρέπει να εφαρμόζεται τακτικά στην μυρμηκιά με μία μπατονέτα, μία φορά την εβδομάδα. Μπορείτε να βοηθήσετε στη θεραπεία αφαιρώντας το ξερό δέρμα μεταξύ των εφαρμογών. Το EndWarts δεν αφήνει σημάδια στο δέρμα και δεν κολλάει. Δεν πρέπει να συνδυάζεται με άλλες θεραπείες για την καταπολέμηση των μυρμηκιών.

 • Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ το EndWarts;

  Τακτικά, μία φορά την εβδομάδα για βέλτιστα αποτελέσματα. Στις μυρμηκιές πάνω σε λεπτό δέρμα, π.χ. μυρμηκιές του σώματος, μπορεί να εφαρμόζεται ανά δεκαπενθήμερο. Για τις μυρμηκιές των ενηλίκων η θεραπεία μπορεί να γίνεται κάθε πέντε ημέρες. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε μεγαλύτερη δόση από την αναγραφόμενη –γιατί η θεραπεία δεν θα έχει γρηγορότερα αποτελέσματα, ενώ το δέρμα ενδέχεται να γίνει ερεθισμένο και ευαίσθητο.

 • Πρέπει να φοράω επιθέματα όταν χρησιμοποιώ το EndWarts;

  Όχι, δεν πρέπει να φοράτε επιθέματα επειδή ενδέχεται να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος.

 • Θα εξαφανιστούν οι μυρμηκιές μου με το EndWarts;

  Ναι, οι περισσότερες μυρμηκιές εξαφανίζονται. Μελέτες για το φορμικό οξύ έδειξαν ότι το 92% των μυρμηκιών εξαφανίστηκαν μέσα σε 12 εφαρμογές, ενώ κατά μέσο όρο χρειάστηκαν πέντε εφαρμογές. Δεκαετής εμπειρία έδειξε τα ίδια αποτελέσματα. Ωστόσο, ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και η λήψη φαρμάκων ενδέχεται να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της θεραπείας.

 • Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να απαλλαγώ από τις μυρμηκιές;

  Εξαρτάται, όμως οι περισσότερες μυρμηκιές εξαφανίζονται ύστερα από περίπου πέντε έως δεκαπέντε εφαρμογές (μία φορά την εβδομάδα).Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι ταχύτερη, ενώ κάποιες μυρμηκιές ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερο χρόνο. Η θεραπεία πρέπει να συνεχίζεται μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς η μυρμηκιά. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν μαύρα στίγματα (αιμοφόρα αγγεία). Οι μυρμηκιές οφείλονται σε ιούς – υπάρχουν πολλές διαφορετικές μυρμηκιές και η διάρκεια της θεραπείας μπορεί να εξαρτηθεί από το είδος της μυρμηκιάς, τη θέση της πάνω στο σώμα και το διάστημα που την έχετε. Οι μυρμηκιές εξουδετερώνονται συνήθως ευκολότερα στα παιδιά.Μία συσκευασία είναι συνήθως αρκετή για 30 περίπου εφαρμογές. Βυθίστε μια μπατονέτα μέσα στο διάλυμα και αυτό θα είναι αρκετό για την εφαρμογή σε 1-5 μυρμηκιές.

 • Τι περιέχει το EndWarts;

  Φορμικό οξύ, νερό, γλυκερόλη και αιθέριο έλαιο λεμονιού. Δεν υπάρχουν γνωστές αλλεργικές αντιδράσεις στο προϊόν. Το φορμικό οξύ είναι ένα οργανικό οξύ παρόμοιο με το βουτυρικό οξύ και το οξικό οξύ. Το οξύ είναι πανομοιότυπο με το φυσικό οξύ και είναι βιοδιασπώμενο. Επειδή το φορμικό οξύ είναι διαβρωτικό, θα πρέπει να δοθούν οδηγίες για την πολύ προσεκτική χρήση του προϊόντος. Στα παιδιά, η θεραπεία θα πρέπει να γίνεται από τους γονείς. Το μπουκάλι θα πρέπει να τοποθετείται πάνω σε πάγκο από ανοξείδωτο ατσάλι ή κάτι αντίστοιχο, ώστε το περιεχόμενό του να μην προκαλέσει φθορά σε χρωματισμένες επιφάνειες, υφάσματα, κτλ. στην περίπτωση που αναποδογυρίσει το μπουκάλι. Μετά τη χρήση, το καπάκι θα πρέπει να βιδώνεται προσεκτικά.

 • Μπορεί το EndWarts να χρησιμοποιηθεί σε μικρά παιδιά;

  Το προϊόν είναι κατάλληλο και για μικρά παιδιά. Ωστόσο, θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν το χρησιμοποιήσετε σε παιδιά μικρότερα των τεσσάρων ετών. Δείτε το ξεχωριστό φυλλάδιο σχετικά με τη θεραπεία των παιδιών κάτω των τεσσάρων ετών. Για τις μυρμηκιές σε βρέφη και νήπια, είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιείται ελάχιστη μόνο ποσότητα EndWarts, όχι συχνότερα από μία φορά την εβδομάδα. Με τα παιδιά, είναι σημαντικό να μην υπερβαίνετε ποτέ την αναγραφόμενη δόση – το προϊόν θα δράσει ούτως ή άλλως. Αν το παιδί σας πιπιλάει τα δάχτυλά του, μπορείτε να πλύνετε τα δάχτυλά του αμέσως μετά την εφαρμογή.

 • Προκαλεί πόνο η χρήση του EndWarts;

  Όχι αν χρησιμοποιηθεί σωστά, γεγονός το οποίο καθιστά το EndWarts κατάλληλο για παιδιά. Κάποιες φορές ενδέχεται να νιώσετε ελαφρύ τσούξιμο στην μυρμηκιά. Αν αυτό σας ενοχλεί, μπορείτε να πλύνετε την μυρμηκιά με κρύο νερό, χωρίς όμως να εφαρμόσετε επιπλέον διάλυμα πριν την επόμενη δόση.Το EndWarts περιέχει ένα διαβρωτικό οξύ και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε ερεθισμένο δέρμα ή πάνω σε αμυχές ή πληγές, γιατί μπορεί να νιώσετε τσούξιμο. Επίσης, αν υπερβείτε την αναγραφόμενη δόση μπορεί να νιώσετε ενόχληση. Σε αυτή την περίπτωση, διακόψτε τη θεραπεία για μία έως δύο εβδομάδες – δείτε τις οδηγίες χρήσης. Αν μια μυρμηκιά μοιάζει ερεθισμένη, αφαιρέστε το επάνω στρώμα του δέρματος – έτσι θα νιώσετε ανακούφιση από την πίεση.

 • Μπορούν οι έγκυες γυναίκες, οι μητέρες που θηλάζουν και οι διαβητικοί να χρησιμοποιήσουν το EndWarts;

  Δεν υπάρχουν γνωστοί κίνδυνοι που να συνδέονται με την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό. Οι διαβητικοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν το EndWarts μόνο πάνω σε υγιές δέρμα που δεν έχει προσβληθεί από την ασθένεια, δείχνοντας πολύ μεγάλη προσοχή. Είναι σημαντικό να μην γίνεται υπέρβαση της αναγραφόμενης δόσης. Στην περίπτωση οποιασδήποτε επιπλοκής, να επικοινωνείτε πάντα με έναν γιατρό/ νοσοκόμα ή ποδίατρο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΡΜΗΚΙΑ;

Οι μυρμηκιές είναι μικρά εξογκώματα στο δέρμα που προκαλούνται από έναν ιό (HPV, human papilloma virus)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ENDWARTS;

Το EndWarts είναι ένα νέο αποτελεσματικό διάλυμα για τοπική χρήση, ώστε να αντιμετωπίζετε μόνοι σας τις μυρμηκιές από τα χέρια, τα πόδια και το σώμα.

Διαβάστε περισσότερα

EndWarts ORIGINAL, EndWarts PEN

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.

EndWarts ORIGINAL EndWarts PEN

Mylan

Αφήνετε το Endwarts.Gr

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Συνέχεια", αφήνετε αυτόν τον ιστότοπο θυγατρικών της Mylan για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπο τρίτων που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενό του.