Τι είναι η μυρμηκιά; | Endwarts Greece

Τι είναι η μυρμηκιά;

warzen_stoppen

Οι μυρμηκιές είναι μικρά σκληρά εξογκώματα πάνω στο δέρμα τα οποία οφείλονται σε κάποιον ιό (HPV, ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων). Οι μυρμηκιές είναι μεταδοτικές και εξαπλώνονται εύκολα σε άλλα άτομα και άλλα μέρη του σώματος. Η μόλυνση μπορεί να συμβεί τόσο μέσω της άμεσης επαφής όσο και από χώρους όπως τα κοινόχρηστα αποδυτήρια και οι πισίνες. Συχνά οι μυρμηκιές μεταδίδονται μεταξύ των μελών μιας οικογένειας. Οι μυρμηκιές μπορούν να προκαλούν πόνο ή ακόμα και αίσθημα ντροπής.

Η εμφάνιση των μυρμηκιών μπορεί να διαφέρει. Κάποιες αναπτύσσονται προς τα μέσα, συνήθως στα πέλματα. Κάποιες αναπτύσσονται προς τα έξω και παίρνουν το σχήμα κουνουπιδιού. Αυτές τις συναντάμε συχνότερα στα χέρια και το υπόλοιπο σώμα. Οι μυρμηκιές μπορούν να εξαφανιστούν μόνες τους, συνήθως όμως μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι περισσότερες μυρμηκιές εξαφανίζονται συνήθως μετά από δύο χρόνια, ωστόσο μερικές παραμένουν. Οι μυρμηκιές ενδέχεται να επανεμφανιστούν μετά από τη θεραπεία και κάποιοι άνθρωποι ενδέχεται να εμφανίζουν μυρμηκιές ακόμα και για δεκαετίες.

Τα παιδιά προσβάλλονται συχνά.

Οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει μυρμηκιές, ωστόσο τα παιδιά και τα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό είναι πιθανότερο να εμφανίσουν μυρμηκιές στα χέρια και τα πέλματα. Μελέτες έδειξαν ότι περισσότερο από το 1/3 των παιδιών ηλικίας 4-12 ετών προσβάλλονται από μυρμηκιές. Συχνά τα παιδιά εμφανίζουν πολλές μυρμηκιές. Μυρμηκιές μπορούν να αποκτήσουν και οι ενήλικες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ENDWARTS;

Το EndWarts είναι ένα νέο αποτελεσματικό διάλυμα για τοπική χρήση, ώστε να αντιμετωπίζετε μόνοι σας τις μυρμηκιές από τα χέρια, τα πόδια και το σώμα.

Διαβάστε περισσότερα

EndWarts ORIGINAL, EndWarts PEN

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.

EndWarts ORIGINAL EndWarts PEN

Mylan

Αφήνετε το Endwarts.Gr

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Συνέχεια", αφήνετε αυτόν τον ιστότοπο θυγατρικών της Mylan για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπο τρίτων που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενό του.