Θεραπείες αφαίρεσης μυρμηκιών | Endwarts Greece

Μία αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση των μυρμηκιών

Φορμικό οξύ: Υπάρχει μία νέα μέθοδος η οποία, σύμφωνα με τρεις διαφορετικές δημοσιευμένες κλινικές μελέτες (π.χ. Journal of Dermatology 2001), εξαφανίζει ποσοστό μεγαλύτερο από το 90% των μυρμηκιών. Αυτή η αγωγή χρησιμοποιεί το φορμικό οξύ και έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματική, ανώδυνη και κατάλληλη για παιδιά. Κατά μέσο όρο απαιτήθηκαν 4 έως 5 εφαρμογές, μετά όμως από 12 εφαρμογές, ποσοστό μεγαλύτερο από 90% είχε απαλλαγεί από τις μυρμηκιές. Το EndWarts περιέχει φορμικό οξύ.

Παλαιές θεραπευτικές αγωγές & μέθοδοι
Κάποια γιατροσόφια είναι: Το τρίψιμο με φέτες μπέικον και ωμή πατάτα, το δέσιμο ενός κορδονιού γύρω από τη μυρμηκιά και το θάψιμο του κορδονιού την επομένη, η επάλειψη με βρόχινο νερό από μια πέτρα, η επάλειψη με βερνίκι νυχιών, κτλ.

Άλλες πιο συμβατικές μέθοδοι είναι το κόψιμο, το πάγωμα ή το κάψιμο των μυρμηκιών:

• Σαλικυλικό οξύ/ Τριχλωροξικό οξύ: Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές κρέμες, τζελ, λοσιόν και επιθέματα στην αγορά. Τα διαβρωτικά οξέα δρουν καταστρέφοντας τα σημεία σκλήρυνσης του δέρματος στην περιοχή της μυρμηκιάς. Στη συνέχεια απομακρύνονται τα σκληρά κομμάτια.

• Κρυοθεραπεία, κρυοπηξία. Στη μυρμηκιά εφαρμόζεται υγρό άζωτο σε θερμοκρασία -196°C. Οι μεγάλες μυρμηκιές ενδέχεται να χρειαστούν πολλαπλές θεραπείες με ενδιάμεσα διαστήματα έως 4 εβδομάδες. Η θεραπεία μπορεί ενίοτε να είναι επώδυνη. Η κρυοθεραπεία είναι επίσης διαθέσιμη για εφαρμογή στο σπίτι. Ενδέχεται να χρειαστεί επανάληψη της θεραπείας.

• Χειρουργική επέμβαση. Η χειρουργική αφαίρεση των μυρμηκιών είναι ενίοτε επιτυχημένη. Η επέμβαση ενδέχεται να συνοδεύεται από κάποια ενόχληση και απαιτούνται αρκετές εβδομάδες για να ιαθεί πλήρως η περιοχή.

• Διαθερμία. Πρόκειται για μια μέθοδο ηλεκτρομαγνητικής θέρμανσης του ιστού. Το κάψιμο των μυρμηκιών είναι αποτελεσματικό αλλά αφήνει σημάδια.

• Laser. Μια εκτενέστερη χειρουργική επέμβαση ενδέχεται να ενδείκνυται για μεγάλες μυρμηκιές ή εκτεταμένες περιοχές μυρμηκιών. Κανονικά δεν αφήνει σημάδια. Η περιοχή εφαρμογής της θεραπείας ενδέχεται να πονάει για λίγες ημέρες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΡΜΗΚΙΑ;

Οι μυρμηκιές είναι μικρά εξογκώματα στο δέρμα που προκαλούνται από έναν ιό (HPV, human papilloma virus)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ENDWARTS;

Το EndWarts είναι ένα νέο αποτελεσματικό διάλυμα για τοπική χρήση, ώστε να αντιμετωπίζετε μόνοι σας τις μυρμηκιές από τα χέρια, τα πόδια και το σώμα.

Διαβάστε περισσότερα

EndWarts ORIGINAL, EndWarts PEN

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.

EndWarts ORIGINAL EndWarts PEN

Mylan

Αφήνετε το Endwarts.Gr

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Συνέχεια", αφήνετε αυτόν τον ιστότοπο θυγατρικών της Mylan για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπο τρίτων που είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενό του.